mandag den 29. august 2011

Besked igen

Hey alle. Jeg har lige snakket med Lisa og hun siger at hun har fået en SMS fra et nummer hun ikke kender hvor der står: LINSERNE HINKE og: Hvad gør du med denne viden? Hun siger at det næsten må have noget med denne her sag at gøre. Ellers ved hun ikke hvad det kan være for en mærkelig besked.... Jeg lovede at skrive det her på bloggen med det samme. Så kan det være der er nogen der ved noget... Det giver ikke så meget mening for mig.

34 kommentarer:

Anonym sagde ...

Har prøvet at google det, det kom der ikke noget ud af… overhovedet

Anders Leicht Rohde sagde ...

Det kunne være et anagram..."Line Henriksen" f.eks...

Magnus sagde ...

Nå ja okay, det kan jeg da godt se nu du siger det. Jeg kender bare ingen der hedder Line Henriksen... så jeg ved ikke lige hvad det kan betyde.

Magnus sagde ...

Hmm... Når man søger på krak kommer der 32 op som hedder Line Henriksen. Jeg kunne selvfølgelig bare starte fra en ende af og ringe til dem ;)

Anders Leicht Rohde sagde ...

Eller arbejde mere med anagrammet og se om der skjuler sig andet ;)

CilleR sagde ...

Hey... Mht. til det som Jönsson skrev tidligere med firmaet... altså Regene: jeg har prøvet at skrive til firmaet på den mail der stod på deres hjemmeside. Lod bare som om jeg ville bestille en DNA-test, fordi jeg var kommet i tvivl om om jeg havde den rigtig far, he he ;) Det her skrev de tilbage:
"Vi kan desværre ikke besvare din bestilling i øjeblikket, da vi holder ferielukket. Vi vender tilbage til dig efter den 4. september.

Med venlig hilsen
Regene DNA Analysis”


Sys det lyder lidt mærkeligt, ferien er jo slut for de fleste. Det kan jo godt være en falsk mail… Kan godt ske at Jönsson har ret i at det er et falsk firma.

Anonym sagde ...

@CilleR
d. 4. finder vi i hvert fald ud af, om der er noget i det.

Anonym sagde ...

Hvilket nummer har Lisa fået den der besked fra?

Lisa sagde ...

Hej alle, så kom jeg hjem til computeren… Jeg har fået beskeden fra det her nummer: 61371357. Har prøvet at finde det på krak, men der kom ikke noget. Jeg har også prøvet at ringe til det men der var ingen som tog den. Bagefter fik jeg en SMS mere hvor der stod:
"Hvis flere derude tror på mig og min sag, vil jeg afsløre mere, ellers risikerer jeg for meget. Jeg sidder inde med info om hele sagen, men vil kun ud med det hvis folk henvender sig direkte til mig og beder om oplysninger. Hvis dig og Magnus er de eneste der tror på sagen er det for farligt for mig. I skal bede folk om at hjælpe Jer og tro på det forfærdelige der er sket og stadigvæk sker. Få dem til at skrive til mig."

!!!

Arco sagde ...

Hej Lisa og co. Jeg har skrevet til 6137 1357. Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle spørge om, så jeg spurgte - hvad ved du? Spændt på hvad jeg får af svar - og hvilke svar I andre får!

Magnus sagde ...

Fedt Arco, tak! Det lyder virkelig som om ham her ved noget!! Jeg håber I vil hjælpe mig og skrive til ham!!

Meanna sagde ...

Jeg har også smset til nummeret. Nu håber jeg, jeg får et svar.

Arco sagde ...

Her mit svar fra mobilnumret: Tak for svar, men hvis du spørger bredt, svarer jeg også bredt: Vi er ikke alle, dem som vi udgiver os for at være. I denne forbindelse er det, Magnus siger, dog rigtigt. Men ikke alle taler sandt...

Meanna sagde ...

Jeg skrev: Ved du noget om Regenes?

Her er det svar, jeg fik: Tak fordi du henvender dig. Du skal vide, at det kan være farligt at tale om sagen. Organisationen har ører alle vegne. Også der hvor I føler jer sikre.

Jeg skrev tilbage: Er der nogle måder, vi kan tale om det? En kode måske?

Meanna sagde ...

Endnu en sms: Ja, lige præcis. Det er mig som sender jer de krypterede meddelelser, fordi jeg føler mig truet af organisationen.

Hvordan ved vi, vi kan stole på afsenderen?

Magnus sagde ...

Godt spørgsmål Meanna! Vi må finde på en eller anden måde at teste ham på... Hvis han kender hele sagen, som han siger, må han jo vide noget om mig også. Fx hvor jeg er født...

Line sagde ...

"Tak fordi du også tror på min historie. Det er vigtigt at vi samarbejder i denne her sag. Line Henriksen har intet med sagen at gøre. Men hvem har så?"

Det var det svar, jeg fik...

Meanna sagde ...

Jeg har fået endnu en sms:

Jeg ved en hel masse om denne her sag. Jeg har efterforsket den i næsten 10 år. Jeg ved for eksempel at Magnus er født det samme sted som testperson 573914a, Mads Ingells. Få ham til at tjekke sin fødselsattest.

Magnus sagde ...

Det er rigtigt nok!! Jeg har lige fundet min fødselsattest frem og der er samme stempel og samme underskrift på, som på den der ligger inde på www.regene.dk/hackedsite.html!!!

Meanna sagde ...

Fedt! Jeg har fået en sms: Jeg er journalist og kom på sporet af sagen for mange år siden, da jeg skulle skrive en stor artikel om The Human Genome. Jeg fandt ud af at der var noget mystisk omkring firmaet Regene. Jeg prøver at bevise at der foregår noget forfærdeligt så organisationen kan blive stoppet.

Jeg har også fået en opgave af afsenderen i morgen. Skal jeg stole på afsenderen?

Meanna sagde ...

For at teste afsenderens troværdighed bad jeg afsenderen om at fortælle mig, hvor du var født Magnus. Afsenderen svarede, at du var født i Vejlby Sogn, Hasle Herred. Passer det?

Opgaven, jeg har fået af afsenderen, er at tage hen i Danske Bank på Silkeborgvej 228. Der skal jeg tale med personalet om at få adgang til boks nr. 5133. Jeg har et kodeord. Jeg er netop nu ved at forhøre mig om, hvad jeg skal med det i boksen.

Meanna sagde ...

Jeg skal hente noget i boksen.

Magnus sagde ...

Ja, det er rigtigt nok! Jeg tror godt vi kan stole på afsenderen. Han virker troværdig.

Lisa sagde ...

Det lyder spændende!! Gad vide hvad det er du skal hente. Glæder mig til at høre hvad du finder ud af!

Magnus sagde ...

Ja, det gør jeg godt nok også... Jeg håber virkelig at vi snart kommer nærmere hvad det er det hele drejer sig om. Jeg kan ikke lade være med hele tiden at tænke på hvor de har kørt ham hen, kidnapperne. Om han bliver holdt fanget et sted... og hvordan han har det. Det ville være fedt hvis vi på en eller anden måde kunne hjælpe ham.

Lisa sagde ...

Er der andre derude som har mulighed for at skrive til 61371357, så vi kan få flere oplysninger i sagen? Det lyder til at det er vigtigt at vi er flere som tror på denne her sag, hvis vi skal have oplysninger fra vores kilde...

Jönsson sagde ...

Sikke en frygtelig masse sludder!Jeres fantasi løber vist af med jer. Tvillinger og DNA forsøg… Jeg synes det lyder meget urealistisk det hele. Og ham der sender jer de der beskeder, han er da helt sikkert kugleskør. Hvis han ved noget, hvorfor står han så ikke bare frem og fortæller det? I skal ikke tro på alt det vrøvl han sender til jer. Der er fuld af utilregnelige typer som ham derude. Tro mig.

John Dale Goober sagde ...

Hej alle! Jeg spurgte om hvorvidt politiet og PET kendte til sagen, og hvorfor det ikke var kommet frem. Jeg har fået følgende svar:
"Nej, de ved ikke noget. Der er ikke nok bevismateriale til at fælde dem endnu. Organisationen arbejder yderst professionelt."

Hvad kan en sådan organisations formål være? Det bliver svært for dem at få en lovlig indtægt. Det lyder syret, men måske vil de sælge optimerede mennesker på det sorte marked! Nordkorea ville sikkert være interesserede ;)

CilleR sagde ...

Jeg har prøvet at kigge lidt mere på det der anagram... og så vidt jeg kan se, kan der også stå Henrik Nielsen, hvis man bytter rundt på bogstaverne. Siger det nogen noget??

Magnus sagde ...

Henrik Nielsen - det hedder min far! Tror I det betyder at det er ham i familien som kender sandheden??

Lisa sagde ...

Du må prøve at snakke med ham igen Magnus... Det kan være der er noget om din barndom han aldrig har fortalt.

Meanna sagde ...

Jeg har været i banken. Jeg gav bankdamen mit boksnummer og mit kodeord, og så førte hun mig ned i boksrummet. Der var en åbning, der hvor døren skulle være, og tykke jernstænger ville skyde ud, hvis der kom røveri. Bankdamen åbnede boksen. Boksen var på størelse med en lille skuffe. I boksen lå der noget sammenrullet papir med en rød sløjfe udenom. Jeg tog hjem og læste dem. Papirene er tre lægeerkæringer. De er lavet til Aarhus politi og har politiets logo. Lægeerklæringerne handler om en mand, der hedder Konrad Bernstein. Hans diagnose er paranoid skizofreni.Der står hans evne til at skelne mellem fantasi og virkelighed er svækket. Konrad Bernstein har forestillinger om 'Organisationen' og 'Skyggen, som han føler sig truet af. Der er tre lægeerklæringer, en fra d. 11/12 2005, en fra d. 7/1 2007 og en fra d. 21/8 2007. Der står, at Konrad Bernsteins læge er Niels Vesterbro Hansen. Derudover er der både Konrad Bernstein og Niels Vesterbro Hansens adresser. Jeg sender billeder af papirene til din mail Magnus.

Anonym sagde ...

Vildt nok! Sejt at du tog derhen Meanna!

Anonym sagde ...

Jeg elsker jer.