lørdag den 27. august 2011

Hvem i familien kender sandheden?

Her billeder fra Arco, som fandt frem til en bog på biblioteket, med sætningen "Hvem i familien kender sandheden?". Her et par billeder, der ledte frem til fundet:



10 kommentarer:

Meanna sagde ...

Det er ret uhyggeligt og gennemført. Hvis der er tale om din familie, må i det mindste din mor kende sandheden.

Nordjyden sagde ...

Tænker også, at dine forældre må kende til sandheden, for hvis din dobbeltgænger virkelig er den Mads, som dokumenterne på www.regene.dk/hackedsite.html refererer til, så har der jo været udført kontrol mellem testpersonen, som hedder Mads og kontrolbarnet, som er dig Magnus?

Anonym sagde ...

Hvem mon har placeret bogen på biblioteket - og sendt dig beskeden? Der må være en, der vil fortælle dig noget, men er det en, du er i familie med?

Jönsson sagde ...

Det er jo latterligt det hele. Hvad er dit belæg for, at det er rigtigt, det Regene skriver? Som jeg ser det, er der rigtig mange urigtigheder og mangler ved netop Regenes hjemmeside. Hvor bor de? Er der nogle, som har prøvet at ringe til dem? Eller kontakte dem via email? Og når det er sagt, hvorfor skal jeg så stole på, at det du siger er sandt??????

Anonym sagde ...

Hvad skal det nu betyde?

Arco sagde ...

Det gir jo ingen mening, det du skriver!!

John Dale Goober sagde ...

Det lyder godt nok lidt vildt! Du må lige lave en opdatering når du har snakket med dine forældre! Der er vel ikke så meget andet at gøre?

Lisa sagde ...

Ja hvad mener du? Synes at dine argumenter er meget tynde - du kommenterer jo slet ikke på facts som - var det bare en tilfældig med samme skæg, som Magnus så i byen, hvad med Regenes hjemmeside - og hvem er det, som lækkede linket til siden med de hemmelige dokumenter - og for slet ikke at nævne kidnapningen, som faktisk skete lige for næsen af mig. Hvad siger du til de facts?

Magnus sagde ...

Ja men hvem er det? Min mor ligger stadig i sengen og er ligbleg, og viger udenom hver gang jeg forsøger at tale til hende. Min far vil ikke høre tale om det pjat mere, så han nægter at tale med mig om det. Jeg tænker, om der kan være en anden i familien, som ligger inde med viden om, hvad det er, der sker lige nu - og hvad der er sket tidligere? Jeg prøver at undersøge - og I hører nærmere, hvis jeg finder ud af noget.

Anonym sagde ...

Gad vide om dine forældre er dine biologiske forældre?