fredag den 26. august 2011

Kidnapning

Det er sindsygt - mig og Lisa er ude for at mødes med ham, der har skrevet til os - og så bliver han kidnappet for øjnene af os! Der kom en hvid varevogn med nogle mænd i - de sprang ud og smed ham ind i bilen…

Det er virkelig uhyggeligt det her, jeg ved ikke havd der sker??!?!

Se her - jeg nåede at fange kidnapningen på min telefon - vildt ikk- lige for øjnene af os:

4 kommentarer:

Lisa sagde ...

Det var simpelthen så vildt. Vi var på vej hen til ham nede ved åen hvor vi skulle mødes og så bliver han bare samlet op af nogle store mænd lige pludselig!! Jeg er totalt i chok. Det var ligsom en film. Hvad sker der?

Meanna sagde ...

Hvis det virkelig var tvillingen, og tvillingen er genmanipuleret, så var det garanteret den organisation, der skilte dig ad fra din "tvilling". Dine forældre har sikkert fået penge for det. Var der et stort spring, da du blev født? Flyttede I i hus? Har dine forældre måske regnskaber fra dengang?

Nordjyden sagde ...

Magnus er du ok? Det ser ret vildt ud med den kidnapning - så du - eller oplevede du noget skummelt inden - eller efter? - jeg mener, dem der propper manden ind i bilen ser ret hard core ud - de kunne da sagtens have taget fejl af dig og ham?

Magnus sagde ...

Pyha jeg er ved at være færdig ovenpå det, Lisa og jeg oplevede tidligere i dag. Men jeg er utrolig glad for jeres store hjælp. Det er vildt dejligt! Jeg tænker også selv - er jeg i fare? Og hvad nu, hvis de havde taget fejl af mig og ham de kidnappede? Og så har jeg svært ved at finde rundt i mine egne tanker - for hvem er han? - er han min tvilling? hvad var der sket, hvis vi nåede at mødtes? Jeg har aldrig følt det, som om, at jeg manglede noget af mig selv - som jeg har hørt, at andre tvillinger føler, når de ikke er sammen. Men tænk hvis han nu var min tvilling - en kopi af mig udseende mæssigt, men hvordan er han indeni? Ja det er store tanker - det ved jeg godt. Jeg har spurgt, mine forældre - sådan indirekte hvor vi har boet og hvor de har boet i deres liv, men hver gang jeg spørger dem om noget, kigger min mor væk og min far siger bare, at jeg skal stoppe med at gøre min mor mere bekymret. Måske jeg skal se, om jeg kan finde mapper med gamle papirer på kontoret, men det skal ske uden at min far opdager det. Vi har altid boet her - og mine forældre flyttede hertil, inden jeg kom til verdenen.